Taksäkerhet

Taksäkerhet inspirationsbild

Vi har det mesta du behöver till ditt tak. Taksäkerhet finns i ett flertal olika kulörer att välja. På vår e-handel Plåtgrossisten.se kan du beställa direkt i vår webbutik och få det hemlevererat. Det går också bra att hämta din order här på vårt lager. Vi har takstegar, takbryggor och snörasskydd med tillbehör. Vi har mycket på vårt lager men tyvärr inte alla kulörer. Det är relativt snabb leverans på ej lagerförda produkter och information om leveranstid finns på e-handeln.

Gångbrygga

Gångbrygga

Gångbryggans funktion är att vara horisontell gångväg till serviceställen på tak samt utgöra förankring av personlig fallskyddsutrustning.

Takstege

Takstege

Takstegens funktion är att vara tillträdesled till serviceställen på tak tex skorsten samt utgöra förankringspunkt för personlig fallskyddsutrustning.

taksteg

Taksteg

Taksteg/Bärläktsteg är ett enkelt sätt att skapa en tillträdesled upp till tex en skorsten. De får användas på tak upp till 4 meters tillträdeshöjd och med taklutning på max 45 grader.

Snörasskydd

Snörasskydd

Snörasskyddets funktion är att förhindra okontrollerade snöras från tak som kan skada person och egendom under eller kring ditt tak samt utgöra förankringspunkt för personlig fallskyddsutrustning.

Nockräcke

Nockräcke

Används för att utgöra förankringspunkt för personlig fallskyddsutrustning vid arbete på tak. Komplettera nockräcket med CWL Safety System kan du vara löpande förankrad under din vistelse på taket utan att behöva göra omkopplingar.

glidskydd

Glidskydd

Glidskyddet finns i några olika modeller och används för att förhindra att stegen från marken inte glider i sidled när du bestiger den. En modell av glidskydd kan monteras direkt på takstegen. Modellen på bilden ovan skruvas i takplåten.