Takmontering i Sandviken

Takmontering i Sandviken

Vi är ett företag som är har vår verksamhet i Hofors. Under många år har vi utfört takmonteringar, renoveringar av tak och plåtslageriarbeten i Sandviken. Vi arbetar runt om i Gävleborg med omnejd och har väldigt goda recensioner från våra kunder. Vi har högsta kreditvärdighet som kännetecknar en god ekonomi och förutsättningar för att fortsätta driva bolaget i många år framöver.

Montering av takplåt

Våra plåtslagare har lång erfarenhet och är väldigt duktiga på att få till ett snyggt och stilrent tak i modern tappning. Våra plåtprofiler kommer från ledande leverantörer som håller hög kvalitet och som håller i många, många år framöver.

Klassiska korrugerade profiler, tegelliknande profiler och pannplåt är alltid ett populärt val bland våra kunder. För den som söker ett mer exklusivt tak har vi profiler som Nostalgi, Plannja Trend och Plannja Modern som har ett mer exklusivt utseende.

Många väljer idag takplåt framför tegel och betongpannor just för att det är underhållsfritt, väldigt snyggt och har en lägre vikt.

Takplåt montering
Tegel & Betongpannor montering

Tegel & Betongpannor

Vi monterar betong och tegelpannor. Många väljer att montera betong eller tegelpannor istället för takplåt. Eftersom vi är en helhetsleverantör kan vi utföra montering av det också. Vi brukar rekommendera takplåt istället då vi tycker att det har fler fördelar. Det finns ett stort utbud av färger, och olika typer av betong och tegelpannor.

Din lokala bygghandel har färgprover, och visningsexemplar där du kan se vilken typ som passar ditt tak. Vi lagerför inte tegel & betongpannor. Istället har vi avtal med bygghandeln som levererar materialet när det är dags att montera taket.

Ring till oss för att höra mer om vad som skulle kunna passa till ditt tak. Vi kan hjälpa dig till rätt lösning och hitta ett tak som passar din prisklass.

Är du intresserad av en gratis offert på takbyte så kommer vi ut och mäter upp ditt tak och diskuterar fram den bästa lösningen för ditt tak. Vi lämnar sedan en offert till dig via e-post eller brev, det väljer du själv. En offert får du inom ett par dagar efter att vi varit och besökt dig. Under högsäsongen har vi väldigt mycket att göra så vi kanske inte kan komma ut samma dag som du hört av dig till oss. Bröderna Norling i Hofors AB – Takmontering i Sandviken

Kontakta oss

Besök oss

Du kan kontakta oss på följande vis:

Telefon: 0290-24269
E-post: [email protected]

Besöksadress
Hästskovägen 2
81333, Hofors