Takbyte i Sandviken

Takmontering i Sandviken

Bröderna Norling i Hofors AB har varit verksam inom takbranschen i väldigt många år med goda recensioner och bra rykte. Vi utför montering av båda takplåt, betongpannor och tegelpannor. Vi erbjuder gratis offert och platsbesök för att diskutera ditt takbyte.

Vi monterar ditt plåttak

Vi har ett stort utbud av moderna plåtprofiler som ni kan se på vår hemsida. Hela utbudet finns på vår e-handel Plåtgrossisten.se

Våra plåtslagare har lång erfarenhet och är väldigt duktiga på att få till ett snyggt och stilrent tak i modern tappning. Våra plåtprofiler kommer från ledande leverantörer som håller hög kvalitet och har långa garantier. Det gör att du kan vara trygg när du väljer oss i många, många år framöver.

Ett falsat plåttak är kanske det mest exklusiva tak man kan ha men det är ganska dyrt. På senare år har det kommit fals-liknande plåtprofiler med klickfunktion som är riktigt snygga och håller låg kostnad vid montering. Det är värt att nämna eftersom intresset för sådana profiler har ökar kraftigt de senaste åren.

Vi har inte bara fals-liknande profiler, vi har också tegelliknande plåtprofiler, pannplåt och trp profiler i ett flertal olika utföranden och kulörer.

Takplåt montering

Tegel & Betongpannor montering

Betongpannor och tegel

Tegel och betongpannor är något vi också jobbar med. Vi byter ut dina gamla pannor, river den gamla läkten, går igenom undertaket och reparerar vid behov. Vi monterar sedan ny papp och lägger dit nya fräscha pannor.

Ett nytt tak lyfter inte bara helhetsintrycket av din fastighet, det kan också höja värdet. Det är viktigt att taket är tätt och många väntar tyvärr för länge innan de byter sitt tak. När ett tak börjar läcka så är det inte roligt.

Hör av er till oss så kommer vi ut och beräknar en gratis offert på takbytet!

En gratis offert är bara en gratis förfrågan bort. Använd vårt formulär här nedanför så återkommer vi till dig inom kort.  – Takbyte Sandviken

Kontakta oss

Besök oss

Du kan kontakta oss på följande vis:

Telefon: 0290-24269
E-post: [email protected]

Besöksadress
Hästskovägen 2
81333, Hofors