Takbyte Hofors

Takläggare Hofors
Våra takläggare arbetar med byte av tak, takrenoveringar, takmontering, plåtslageriarbeten och tillverkning av plåtbeslag. Letar du efter takläggare i Hofors är du välkommen att höra av dig. Gratis offert och uppmätning av tak (när vi har tid över)!

Med en hög kundnöjdhet och goda referenser växer vårt företag kontinuerligt. I Hofors har vi väldigt många referenser på nylagda och äldre tak som vi monterat.

Vill du läsa mer om olika plåtprofiler eller takets komponenter hänvisar vi till vår e-handel Plåtgrossisten.se där det finns mer och grundligare information.

Takbyte Hofors

Anlita riktiga proffs till ditt takbyte för att undvika en långdragen process. Vi lägger vanligtvis ett normalstort sadeltak på cirka 7 dagar. Vi lägger tak runt om i hela Gävleborg.

Det finns många olika plåtprofiler att välja på idag och det kanske inte är så lätt ibland. Se fler plåtprofiler på Plåtgrossisten.se Vi hjälper dig gärna med frågor eller funderingar.

Tegelprofilsplåt är idag en mycket populär produkt. Vi driver en e-handel ”Plåtgrossisten.se” som levererar tegelprofil över hela Sverige. Tegelprofilen tillverkas av Plannja eller Dala-profil beroende på vilken plåtprofiler du väljer. Stilpanna är en billig tegelprofil som håller hög kvalitet, är svensktillverkad och har lång garanti.

Letar du efter någon som kan lägga om ditt tak? Bröderna Norling i Hofors AB har mångårig erfarenhet inom plåtslageribranschen.

Takläggare

takbyte hofors
takläggare hofors