God jul

God Jul & Gott Nytt År!

Vi på Norling & Stenbergs Byggservice i Hofors vill hälsa er alla en riktigt god jul & gott nytt år.

Ett fantastiskt år

Det har varit ett fantastiskt år med många nya kundmöten, nya avtal med leverantörer, nya samarbeten och nya anställda. Vi är ett bolag som försöker expandera i rätt takt och nu i år kände vi att det var läge att köpa upp ett byggföretag. Efter många möten och diskussioner kom vi fram till att Stenbergs Byggservice skulle passa bra in i vår verksamhet. Bröderna Norling köpte Stenbergs Byggservice AB och bildade namnet Norling & Stenbergs Byggservice AB. Våra planer är att expandera på byggsidan också eftersom efterfrågan av våra tjänster är så stor.

Plåtgrossisten

Vår e-handel fortsätter att ta marknadsandelar vilket gör att vi kan expandera på monteringssidan. Våra lokaler har byggts ut och flera förbättringar kommer att utföras under kommande år. Vi kommer att behöva bygga ut kontoret och våra lagerlokaler ytterligare. Det är något vi har en väldigt positiv inställning till. När våra lokaler blir större och bättre kommer det öppna upp för att anställa mer arbetskraft. Vi kommer att kunna producera mer och snabbare samt utföra våra monteringsjobb inom rimlig tid i och med att vi växer.

Tack för det här året!

Byggtjänster hofors

Kakel & klinker – Nyformat samarbete

I ett nyformat samarbete har vi nu ett stort utbud av produkter till badrum och kök. Klinker och kakel är två av dessa produkter som vi kommer att sälja i vår butik. Vi har snabba leveranser från Falun till vårt lager i Hofors. Kundbesök i butiken i Falun kan bokas för att se hela sortimentet och välja de produkter du önskar. Vi kan rita upp badrum för att få en bättre bild över hur det kommer att se ut med dina valda produkter installerade och monterade.

Vi kommer att ha något lägre priser än Interkakel´s butik i Falun när du handlar deras produkter genom oss. Priserna på Interkakel´s produkter är väldigt konkurrenskraftiga vilket gör att vi kan vara billigare än de flesta i vår närhet.

Norling & Stenbergs Byggservice utför också montering av både kök och badrum enligt konstens alla regler.

Välkommen in till oss!

utbyggnad nästan klar

Norling & Stenbergs Byggservice AB

Vi har köpt Stenbergs Byggservice AB och kommer att driva det vidare genom Bröderna Norling som Norling & Stenbergs Byggservice AB. Genom att köpa Stenbergs har vi nu kompetens i bolaget att göra allt inom bygg också. Takmontering och plåtförsäljningen fortsätter precis som vanligt.

Vi planerar att expandera vår verksamhet de kommande åren och kommer därmed behöva anställa mer personal. Vi har ett par kandidater redan som står på tur för en provanställning. När vi får in ytterligare arbetskraft kommer vi att kunna ta oss ann ännu fler projekt än tidigare.

Norlings & Stenbergs Byggservice står precis som Bröderna Norling för hög kvalitet. Det innebär att vi lägger fokus på att använda rätt produkter samt kvalitetssäkra våra jobb. Vi arbetar för att ha 100% kundnöjdhet och att leverera det kunden behöver.

kontanter

Nu hanterar vi inte längre kontanter

Vi har valt att inte hantera kontanter längre. Kontant betalning har minskat så mycket på senare år att vi inte känner att kontantbetalningen behöver finnas kvar hos oss. Vi tar kort som vanligt, faktura eller swish.

Nostalgi nyhet

Nostalgi

Nostalgi – Ett nytt klicktak i vårt sortiment

Här är lösningen för dig som vill göra plåtslageriarbetet själv. Få ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning med modern teknik. Plåtarna tillverkas i flera kulörer och i hela längder, precis som du vill ha det.

Varje fals har ett litet lock som enkelt viks in framför öppningen och ger en elegant avslutning. Plåtens framkant har ett färdigt omvik som hakas runt fotplåten vid monteringen.

Nostalgi Klicktak kan läggas på bärläkt eller direkt på råspont/papp.

Du kan läsa mer om Produkten på produktsidan

Pannplåt Design nyhet

Pannplåt Design

En ny profil i vårt sortiment

Vi har ett par nya profiler i vårt sortiment. Pannplåt Design är en av de profilerna. Plåten är en modern och stilren variant av Pannplåt Original. Profilen passar utmärkt till både tak- och fasadbeklädnad. Profilen kan monteras i stående eller liggande riktning som fasadbeklädnad. Överlappet är försett med både rejält vattenlås samt en kapillärbrytande rilla i plåten.

Pannplåt Design tillverkas i hela längder efter behov, i såväl enbart aluzink som lackerat utförande i många kulörer.

Du kan läsa mer om Produkten på produktsidan