utbyggnad nästan klar

Norling & Stenbergs Byggservice AB

Vi har köpt Stenbergs Byggservice AB och kommer att driva det vidare genom Bröderna Norling som Norling & Stenbergs Byggservice AB. Genom att köpa Stenbergs har vi nu kompetens i bolaget att göra allt inom bygg också. Takmontering och plåtförsäljningen fortsätter precis som vanligt.

Vi planerar att expandera vår verksamhet de kommande åren och kommer därmed behöva anställa mer personal. Vi har ett par kandidater redan som står på tur för en provanställning. När vi får in ytterligare arbetskraft kommer vi att kunna ta oss ann ännu fler projekt än tidigare.

Norlings & Stenbergs Byggservice står precis som Bröderna Norling för hög kvalitet. Det innebär att vi lägger fokus på att använda rätt produkter samt kvalitetssäkra våra jobb. Vi arbetar för att ha 100% kundnöjdhet och att leverera det kunden behöver.

kontanter

Nu hanterar vi inte längre kontanter

Vi har valt att inte hantera kontanter längre. Kontant betalning har minskat så mycket på senare år att vi inte känner att kontantbetalningen behöver finnas kvar hos oss. Vi tar kort som vanligt, faktura eller swish.

Nostalgi nyhet

Nostalgi

Nostalgi – Ett nytt klicktak i vårt sortiment

Här är lösningen för dig som vill göra plåtslageriarbetet själv. Få ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning med modern teknik. Plåtarna tillverkas i flera kulörer och i hela längder, precis som du vill ha det.

Varje fals har ett litet lock som enkelt viks in framför öppningen och ger en elegant avslutning. Plåtens framkant har ett färdigt omvik som hakas runt fotplåten vid monteringen.

Nostalgi Klicktak kan läggas på bärläkt eller direkt på råspont/papp.

Du kan läsa mer om Produkten på produktsidan

Pannplåt Design nyhet

Pannplåt Design

En ny profil i vårt sortiment

Vi har ett par nya profiler i vårt sortiment. Pannplåt Design är en av de profilerna. Plåten är en modern och stilren variant av Pannplåt Original. Profilen passar utmärkt till både tak- och fasadbeklädnad. Profilen kan monteras i stående eller liggande riktning som fasadbeklädnad. Överlappet är försett med både rejält vattenlås samt en kapillärbrytande rilla i plåten.

Pannplåt Design tillverkas i hela längder efter behov, i såväl enbart aluzink som lackerat utförande i många kulörer.

Du kan läsa mer om Produkten på produktsidan