Fullbokade med jobb 2018

Just nu har vi beräknat att de jobb vi har som ligger i vårt system sträcker sig för hela 2018. Är du intresserad av att renovera under 2019 så är du välkommen att kontakta oss. Eftersom vi har så mycket jobb kan det ta tid innan vi hinner med att beräkna en offert.

Gratis offert

Går du tankar om att renovera, förändra eller bygga nytt så kan vi komma ut och ge bra konsultation. Vi beräknar materialåtgång och arbetstimmar och återkommer sedan med en offert. Vi jobbar ofta löpande men kan också ge fasta priser.

Vad vi kan hjälpa till med

Våra erfarna snickare har ett öga för bästa lösningen och kan i samråd med dig komma fram till vad som passar. Vi utför allt inom bygg och har väldigt få begränsningar för vad som kan göras. Vi kommer gärna ut till dig och berättar mer om vad vi kan hjälpa till med.

Material som används

Det material som vi använder vid all typ av arbete är av hög kvalitet från marknadsledande tillverkare. Det gör att vi kan lämna bra garantier på jobbet vi utfört. Materialgarantier står tillverkarna för och kan variera beroende på vilken tillverkare det är.

Nytt samarbete och nya produkter

1
2
3
4
5
6
7
8
interkakel
1

Kakel av hög kvalitet

2

Handduksvärmare

3

Klinkers finns i många olika kulörer och former.

4

Väggmonterad, inbyggd eller golvmonterad WC.

5

Duschväggar i olika former.

6

Blandare, dusch & duschhyllor

7

Badrumsspegel

8

Kommoder finns som allt annat i olika färger och former.

Interkakel

Vi är nu återförsäljare av Interkakel´s alla produkter. Vi kan nu med Interkakels hjälp visa upp populära produkter här i vår butik. För större utbud finns ett väldigt stort sortiment i deras butik i Falun. Du kan välja allt i deras sortiment som vi monterar. Priset när du handlar av oss är något lägre än om du skulle handla direkt i deras butik.

Vi lagerför vissa standardprodukter för eget bruk samt försäljning. Övriga produkter som vi ej lagerför kan levereras direkt hit till vårt lager eller så kan du hämta det i Interkakel´s butik i Falun.

Produkterna som visas till vänster på bilden är endast en liten del av allt som finns att välja mellan.

Vi utför allt inom bygg

Vi har ett flertal händiga proffs inom olika delar av bygg med rätt utbildningar för att utföra det mesta inom bygg. Vi kan sköta hela biten från start till mål för hela ditt byggprojekt. Genom att ha inarbetade avtal med marknadsledande grossister så har vi fått väldigt bra inköpspriser. Det gör oss till en av de konkurrenskraftigaste byggföretagen på marknaden.

Gratis offert

Vi beräknar fram offerter enligt befintliga ritningar eller ett besök hos dig. Vi ger alltid gratis offerter och ser till din vision och budget när vi beräknar ditt tilltänkta projekt. Här är några exempel av det vi arbetar med: Badrum, kök, utbyggnader, fasadbyten, fönster, altaner, nybyggnationer, ombyggnader, soldäck, entréer och takbyten.

Vi har formulär på vår hemsida där du går igenom ett antal steg för att underlätta vårt arbete med offertberäkningarna. Du är såklart välkommen att kontakta oss via telefon också om du vill göra en offertförfrågan eller har några funderingar.

Senaste nyhetsinläggen

Kontakta oss

Vi verkar mestadels i Gävleborgs län och Dalarnas län med omnejd men tar oss även an projekt på längre avstånd. Med lång erfarenhet inom branschen kan vi utan att rodna säga att vi är väldigt duktiga på det vi gör. Vi har en stor kundbas med många kunder som gett oss goda omdömen. Letar du efter snickare till ditt tilltänkta projekt så kan vi ta fram en gratis offert efter ett konsultationsmöte.

Snickare Hofors

Snickare i Hofors: Stenbergs Byggservice & Bröderna Norling i Hofors AB

Telefonnummer: 0290-24269
E-post: info [ @ ] brodernanorling.se

Besöksadress
Hästskovägen 2
81333, Hofors