Moderna kvalitetstak

Viktigt att välja rätt tak.?
När det gäller tak så får man verkligen det man betalar för. Det finns profiler på marknaden på stora byggvaruhus som har riktigt låg kvalitet och låg tjocklek. Ett sådant tak håller tyvärr inte allt för länge. Påfrestningar från snö är ett problem för takplåt med låg tjocklek. Det blir ofta bulor och bucklor på ett sådant tak. Det i sin tur kan leda till att skarvarna inte håller tätt.

Bröderna Norling säljer endast kvalitetsplåt från SSAB som har en tjocklek på minst 0.5 mm. Ett kvalitetstak kan ligga upp mot 30 år innan det är dags för ett takbyte. Långa garantier på plåten är också ett skydd för dig som kund. Handla rätt och välj ett kvalitetstak till ditt hus så är ditt tak säkrat i många, många år framöver.

Moderna tak.
Plannja arbetar kontinuerligt med att utveckla sina produkter och deras moderna tak och ledande på marknaden. Plannja Trend är ett bra exempel på moderna tak, ett klicksystem som gör det enkelt att lägga. Ett stort urval av kulörer för att passa din byggnad och ett attraktivt utseende höjer ditt hus. Välj en profil efter ditt tycke och smak.
Dala-Profil har moderna profiler med ett något lägre pris, lite kortare garanti men behåller samtidigt kvalitet som en grundsten. Dala-Profils stilpannan är vår bästsäljare, en tegelprofil med matta yta gör den väldigt likt det klassiska tegel/betongpannorna som finns på många tak.

Takplåt blir allt mer populärt pga av sin låga vikt, att det är lätt att montera och att priset är relativt lågt.

Kvalitetstak

kvalitetstak
modernt tak