Vi söker plåtslagare!

takmontering

Bröderna Norling är inne i en spännande utveckling där vi expanderar inom alla områden i vår verksamhet. Vill du vara med? Vi letar just nu efter en självgående plåtslagare. Vi tillämpar provanställning på 3 månader, men det kommer att finnas mycket goda möjligheter till fast anställning.

Bröderna Norling som arbetsplats

Bröderna Norling är ett stabilt företag som bildades redan 1963. Företaget är familjeägt där 3:e generationen Norling´s tagit över verksamheten. Företaget har expanderat inom takmontering och försäljning av plåt under de senaste åren.

utanför vårt lager

Hur är det att jobba hos oss?
Vi är ett litet företag med 9 anställda så flexibilitet är ett måste för att alla delar av företaget ska fungera som vi vill. Vi är en sammansvetsad personalstyrka som trivs ihop.

Vi diskuterar, förbättrar, effektiviserar och planerar ihop för att bemöta kunderna på bästa sätt. Kunden är i fokus och vi arbetar alltid för att ha 100% kundnöjdhet. Under 2019 planerar vi att bli 12 st heltidsanställda.

Tror du att du skulle passa hos oss så tveka inte att höra av dig.

Det vi söker

Som person är du självgående initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete. Du är samarbetsvillig, stresstålig och fungerar väl med både kollegor som kunder. Du brinner för att utveckla och effektivisera ditt arbete. Du har en god praktisk känsla i ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter på ett självständigt, noggrant och strukturerat sätt.

Du är arbetsam, noggrann och känner stolthet i din yrkesroll. Du ska vara en problemlösare med rörligt intellekt och säker på dig själv i din traditionella yrkesroll men samtidigt ödmjuk för att lära om samt lära in nya saker med ny teknik. Vi tillämpar provanställning men det kommer att finnas mycket goda möjligheter till fast anställning.

Erfarenhetskrav:

  • Körkort
  • 3 års erfarenhet inom plåtbranschen
  • God svenska i språk och skrift
  • Vara självgående
  • Flexibel
  • Tar ansvar för ditt arbete
  • Arbetsområde – Hofors med omnejd

Jobbansökan