Hofors Plåtslagare

Bröderna Norling

Montera mitt tak

Hofors äldsta plåtslageri, Bröderna Norling i Hofors AB. Vi har monterat tak runt om i Sverige under många, många år och har en bred erfarenhet kring takmontering. Våra plåtslagare har rätt utbildning och är väldigt duktiga på plåtslageriarbeten. Därmed har vi många nöjda kunder som sprider ordet om oss. Som ett av de främsta plåtslagerierna i Hofors med lång erfarenhet kan vi garantera kvalitetsjobb som utstrålar kvalitet. Vi arbetar med kunden i fokus och lyssnar på era behov. Det är viktigt för oss att ha 100% nöjda kunder och vi gör allt för att fortsätta ha det. Är du i behov av ett takbyte så monterar vi både takplåt, tegel och betongpannor för att möta kundens behov på bästa sätt. Vi har alla detaljer till ditt tak och lagerför en stor del av det som går åt för att montera taket.

Plåtslageri Hofors

Vi monterar kvalitetstak som utstrålar kvalitet. Vi har moderna takprofiler från marknadsledande tillverkare. På bilderna här kan ni se Plannja´s profil Trend som är ett klicktak med falsliknande utseende. Plannjas profiler har 15 års garanti på kulören men av erfarenhet så håller ett tak längre än så.

Är du i behov av en plåtslagare i Hofors så kommer vi gärna ut på plats och kikar på det som du behöver hjälp med. Vi har egen tillverkning av ett stort antal produkter. Vi tillverkar exempelvis måttanpassade underbleck, överbleck, skorstensbeslag, skorstenshuvar, ventilationshuvar, avloppsluftare med mera. Det gör att monteringen går smidigt och snabbt.

Vi lämnar alltid gratis offert så tveka inte att kontakta oss!

Plannja Montering
 • Lång erfarenhet

  Vi har väl utbildad personal med många år i branschen.

 • Hög kvalitet

  Våra produkter har långa garantier som håller hög kvalitet.

 • Nöjda kunder

  Jobben utförs med kunden i fokus och vi strävar efter att ha 100% kundnöjdhet.

 • Detaljerna

  Vi utför jobben med anpassade detaljer som passar bra med ditt tak.

 • Minsta möjliga spill

  Vi beställer måttanpassad takplåt för att få minsta möjliga spill. Det blir billigare för dig och underlättar vårt arbete.

 • Trygghet

  Våra plåtslagare är försäkrade och vi följer byggnads riktlinjer när vi utför ett arbete.